Qui som

SERHS food educa, al teu costat i a les escoles

Som la divisió de l'àrea de SERHS food dedicada a la gestió integral o parcial dels menjadors en els centres educatius.

Projecte educatiu

SERHS food educa ofereix un projecte educatiu dissenyat per als menjadors escolars, el qual fa que l'alumne visqui l'experiència diària del dinar com un moment agradable a la vegada que educatiu.

Aquest projecte el lidera la nostra mascota Tartarokhus:

una tortuga molt simpàtica que disfruta ensenyant els petits de la casa a menjar bé.

Es presenta a través d'un àmpli ventall de cartells, on Tartarokhus motiva els nens a cuidar-se en l'alimentació i els hàbits a l'hora dels àpats, així com assistint un cop a l'any a tots els seus menjadors per jugar amb tots els seus nens.

L'equip

L'equip humà, dirigit per la Montserrat Bagó i Mons, està format per diferents departaments:

Departament de dietètica i nutrició

Integrat per un equip de diplomats en dietética i nutrició que elaboren i dissenyen els menús i les seves variants d'alimentacions al·lèrgiques o especials.

Departament de supervisió i coordinació

Format per un equip de professionals especialistes en diferents àrees de l’hostaleria i l’educació, especialitzats en gestió de costos i lideratge d’equips. Aquest departament vetlla pel bon funcionament del servei i fa d’enllaç amb el client.

Departament tècnic

Que inclou un equip de professionals de la pedagogia i el lleure que dissenyen i programen els diferents projectes educatius.

Departament comercial

Format per un equip de comercials dedicats a donar solucions a les diferents necessitats dels centres i poder ampliar la divisió.

Departament de qualitat i seguretat alimentària

Integrat per un equip de tècnics especialistes en microbiologia i el sistema APPCC de control de punts crítics que permet donar un servei de qualitat i segur, seguint tota la normativa exigida pel Departament de Sanitat. Actualment l’equip gestiona més de 300 escoles a tot el territori català.

Organigrama

El nostre equip de professionals segueix la següent estructura organitzativa per a facilitar una supervisió especialitzada:

Organigrama