Hola, em dic Tartarokhus i sóc una tortuga molt simpàtica.

Jo m'ho passo d'allò més bé ensenyant els petits de la casa a menjar bé, així que aquest curs viurem tot un plegat d'aventures molt divertides a través de moltes activitats.

Per als pares, aportaré nocions i consells a través d'una guia alimentària i xerrades nutricionals, que espero us resultin útils per a elaborar la dieta dels vostres fills.

Per cert, us vull recordar que val la pena insistir en una alimentació saludable basada en l'adquisició de bons hàbits alimentaris, els quals perfilaran la qualitat de vida dels vostres fills en el futur.

 

Apreciats Pares

SERHS food som l’empresa que gestionarà el servei d’alimentació del menjador escolar dels vostres fills al llarg d’aquest curs escolar

Volem aprofitar aquesta pàgina per a donar-vos la benvinguda i les gràcies per la confiança dipositada en nosaltres a l’hora d’encarregar-nos del dinar dels vostres fills.

Som una empresa catalana de restauració col·lectiva i comercial amb seu central a Pineda de Mar i més de 30 anys d’experiència. Donem servei dins del territori nacional a centres escolars, universitaris, empreses, centres geriàtrics, hospitals, centres d’oci i hotels.

Una de les nostres contínues preocupacions és la de donar un alt grau de qualitat, tant en l’elecció de la matèria prima, com en la tècnica de la preparació. Així que el nostre departament dietètic estudia, elabora i canvia els menús amb la finalitat de cobrir les necessitats nutritives, energètiques i calòriques necessàries per a cada menú i tipus de dieta.

Hola Menuts!

Benvinguts al nou curs. Ja sou un any més grans...

Uaaaaaaauuuuu!

Ja sabeu que m'agrada molt ensenyar-vos a menjar bé tot jugant, així que al llarg d'aquest curs farem coses tan divertides com jornades gastronòmiques, tallers, regals...

Què us sembla?

Ens veiem un dia d'aquests al col·le!!!

Tartarokhus